divendres, 18 de febrer del 2011

SETEM

SETEM-Catalunya som una organització no governamental de solidaritat internacional, independent i participativa que, juntament amb organitzacions del Sud, sensibilitzem la nostra societat sobre les desigualtats Nord-Sud, en denunciem les causes i promovem transformacions personals i col·lectives per aconseguir un món més just i solidari.


Nascuda a Barcelona l'any 1968, SETEM-Catalunya tenim la seu principal a Barcelona, delegacions territorials a Girona, Manresa i Tarragona i grups locals en moltes altres poblacions.

A Catalunya, som membres d’Àgora Nord-Sud, Oikocrèdit-Catalunya, FETS, la Federació Catalana d’ONGD i diverses coordinadores locals i comarcals d’ONG.

Formem part de la Federació SETEM, integrada per 10 associacions autonòmiques d’arreu d’Espanya, i com a tal, de la Coordinadora Espanyola d’ONGD, la Coordinadora Estatal d’Organitzacions de Comerç Just i +enRed.

Més de 1.300 socis i sòcies, centenars de voluntaris i voluntàries, i el suport de nombroses persones i institucions, avalen a Catalunya el nostre treball en favor d'un món més just.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada