dimecres, 31 d’agost del 2011

La Guia ONG de Canalsolidari.org

Nova Guia ONG = + credibilitat, visibilitat i finançament per a la teva organització

Des de Fundació Hazloposible volíem fer un pas endavant perquè els nous temps ho exigeixen i per això hem desenvolupat noves aplicacions per què la Guia ONG permeti millorar la visibilitat i credibilitat de la vostra organització i facilitar les donacions de les persones que creuen en el vostre projecte.

La Guia ONG de Canalsolidari.org s’ha convertit en referent de milers de persones, empreses i institucions a l’hora de buscar organitzacions i inclou ja més de 6.500 entitats. Aquest directori està elaborat amb informació de les pròpies organitzacions: ONG de medi ambient, cooperació, solidaritat, inclusió social i més. I seran les pròpies entitats les que s’encarreguin d’ampliar i millorar la informació del seu perfil.

>> Què guanya la teva organització amb els canvis a la Guia ONG?

1 .- Més possibilitats de captar fons
Sabem que en el context econòmic actual la diversificació de fons per assegurar la sostenibilitat de les organitzacions és un factor clau. Per això hem inclòs la possibilitat que les persones que vegin la vostra fitxa a la Guia d’ONG, puguin fer una donació a la vostra organització, a través d’un enllaç a la vostra pàgina de captació de fons.

2 .- Més claredat en la presentació de la informació
Per facilitar la cerca i gestió dels continguts de la Guia ONG, hem millorat el disseny i navegació de la pàgina, mostrant així la vostra informació més rellevant en una única pantalla. 

3 .- Més informació per a la transparència
Les ONG subsisteixen gràcies a la confiança de les persones voluntàries, donants i simpatitzants, i això només es pot mantenir garantint la màxima transparència. En aquest sentit, hem afegit camps perquè pugueu mostrar informació relacionada amb la transparència de la vostra organització, com hem dit, un reclam cada vegada més gran de la ciutadania.

>> Com passar a l’acció?

És molt fàcil. Podeu actualitzar el vostre perfil portant a terme tres senzills passos: Aquí estan…
1 .- Accediu al vostre perfil d’ONG des Canalsolidari.org i en l’apartat “Editar la meva ONG”, veureu que podeu aprofitar l’ocasió per actualitzar la informació que ja havieu publicat i també completar noves dades.

2 .- Si us interessa que aparegui a la fitxa de la vostra ONG l’opció de donacions, heu d’afegir l’adreça web de la vostra pàgina de captació de fons en l’espai corresponent.

3 .- Perquè aparegui informació relacionada amb la transparència de la vostra organització, heu d’omplir el camp “Indicadors de transparència” i explicar tota la informació rellevant vinculada a la transparència de la vostra entitat (si esteu auditats, si formeu part d’una plataforma, federació o xarxa, si teniu codi ètic, etc.). Abans d’emplenar-ho, podeu consultar les recomanacions i els codis ètics de les diferents coordinadores d’ONG o bé fer-li un cop d’ull als Principis de Transparència i Bones Pràctiques de les ONG, un conjunt de recomanacions de la Fundació Lealtad en matèria de transparència i gestió de les ONG.

>> T’agradaria saber la pinta que podria tenir el teu nou perfil a la Guia ONG?

Pots tafanejar el perfil d’aquestes organitzacions: SIDA STUDI, Associació Metges del Món, Enginyeria Sense Fronteres Màlaga o Pueblos Hermanos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada