divendres, 27 d’abril del 2012

Teoria de la Solidaritat

Amb l'objectiu de fomentar la solidaritat i posar en valor la tasca  de les persones que col·laboren d'una o altra manera en organitzacions no gobernamentals (ONGs) neix la iniciativa SOMOS. Promoguda per l'Asociación Española de Fundrasing i d'altres 25 entitats, anima a tothom a participar en un experiment liderat per Elsa Punset.

SOMOS agrupa ONG com ara Save the Children, UNICEF, ACNUR, Creu Roja, la Fundació Josep Carreras, Intermón-Oxfam, Mans Unides i una vintena més d'entitats i compta amb la col·laboració d'Elsa Punset, escriptora, filòsofa i experta en intel·ligència social i emocional, que lidera la primera iniciativa de SOMOS: una mena d'experiment que necessita de la participació de tothom.

Aquest projecte et proposa participar en un experiment o investigació que pretén demostrar la Teoria de la Solidaritat, que afirma que els humans ajudem perquè som capaços de sentir i de posar-nos en la pell dels altres i que, a més a més, ajudar genera felicitat personal i col·lectiva.

Durant els propers 42 dies SOMOS se centrarà en aquesta investigació i més endavant ja donarà a conèixer d'altres projectes o propostes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada